BikeFriendly by SERHS

Bikefriendly by SERHS, primer receptiu especialista en cicloturisme a l’estat

06/06/2017 Posted by Notícies corporatives

Una innovadora línia de viatges cicloturistas, comercialitzats per SERHS i operats per Bikefriendly Tours, que aposten per la qualitat i l’especialització


SERHS Tourism i l’empresa Bikefriendly Tours, pertanyent al Grup Empresarial Bikefriendly, signen un acord de col·laboració en el desenvolupament comercial de la nova marca Bikefriendly by SERHS, que oferirà a nivell internacional viatges cicloturistas a Espanya.

La bicicleta està en auge, no només com a opció de mobilitat urbana cada vegada més utilitzada, el cicloturismo registra un creixent nombre d’adeptes. Una fórmula econòmica, saludable i que, en l’any Internacional del Turisme Sostenible, s’erigeix com la millor forma de respectar el medi ambient mentre es viatja. Per això, SERHS Tourism & Hotels, llança Bikefriendly by SERHS, la nova marca de viatges cicloturistas que s’ha presentat avui en el Premier Gran Hotel Reymar 4*, a Tossa de Mar, Girona.

En l’acte, que ha comptat amb la participació del Director General de SERHS Tourism & Hotels, Josep María Bagudà; el Director Comercial de SERHS Tourism, Yvan Garcia; el Soci CMO Bikefriendly Group, Luis Poch; la Directora General de Bikefriendly Tours, Olga Villacampa; i el Director de Producte Bikefriendly Tours, José Ramón Callén, s’han donat a conèixer els detalls d’aquesta innovadora línia de viatges cicloturistas, comercialitzats per SERHS i operats per Bikefriendly Tours, que aposten per la qualitat i especialització de serveis pensats per al ciclista nacional i internacional.

Aquest acord de col·laboració permet la creació d’un gran receptiu de cicloturismo i ciclisme esportiu a Espanya, a l’hora de donar servei a aquesta nova tipologia de client, on SERHS s’encarregarà de tota la comercialització al mercat europeu, rus i espanyol i Bikefriendly, per la seva banda, de l’operativa a l’hora d’oferir serveis especialitzats entorn del món ciclista.

Uns viatges, molt orientats al mercat internacional, que aposten per la qualitat i l’especialització oferta per part dels allotjaments turístics i serveis complementaris a contractar, com poden ser lloguer de bicicletes d’alta gamma, serveis de guia, transfer entre allotjaments o estudi biomecánico durant el viatge.

Tags:

The comments are closed.