Programa de Fidelització Club Vilars

Vilars Rurals posa en marxa el programa de fidelització Club Vilars

02/11/2017 Posted by Notícies corporatives

El principal objectiu és establir una relació més propera i personalitzada amb els hostes per tal de millorar així la seva experiència de viatge.

Els Vilars Rurals de SERHS han posat en marxa una nova iniciativa: el Club Vilars, amb la intenció d’oferir a les famílies més fidels premis, avantatges en exclusiva en les seves estades als seus hotels per a famílies amb nens. D’aquesta manera, es busca establir una relació més propera i personalitzada amb els hostes i millorar així la seva experiència de viatge.

El Club Vilars consisteix en un programa de fidelització a través del qual les famílies acumularan punts per cada nit reservada. Aquests, a diferència d’altres programes de fidelització, no caduquen ni es gasten, sinó que podran ser bescanviats per poder-ne gaudir, en funció del nombre de punts acumulats, d’avantatges exclusius com, per exemple: còctel de benvinguda, late check out, accés gratuït a sauna i jacuzzi, descomptes en el servei de bar i restauració, regals per als més petits i activitats extra addicionals per a tots els membres de la família.

Són quatre els nivells dissenyats per als millors hostes de la cadena: Membre Aire, Membre Aigua, Membre Foc i Membre Terra.

Fer-se membre del Club Vilars és molt senzill: només cal registrar-se a través del web club.vilarsrurals.com i se’n serà membre en menys de cinc minuts. El programa, a més, preveu sumar punts amb totes aquelles famílies que ja hagin passat pels Vilars de Cardona, Arnes i Sant Hilari Sacalm, des de l’any 2015.

Programa Fidelització Vilars Rurals

Tags:

The comments are closed.