Turismo SERHS Almeria

SERHS Tourism renova el seu acord anual amb Turisme d’Almeria i preveu portar més de 40.000 turistes de 10 països europeus a la provincía

01/06/2017 Posted by Noticias corporativas

Després de l’èxit de la col·laboració entre SERHS Tourism i la Diputació Provincial d’Almeria, que en cinc anys ha experimentat un creixement del 90% en turisme internacional amb l’arribada de més de 3 milions de turistes estrangers, s’ha reprès l’acord per a la temporada 2017.

La campanya de captació en mercats europeus connectarà la província a través de 17 vols setmanals amb 10 països europeus (Dinamarca, Finlàndia, Noruega, Suècia, Islàndia, República Txeca, Eslovàquia, Polònia, Holanda i Portugal). En total, seran 42.800 els turistes que ens visitaran des de maig fins al proper mes de novembre. Els viatgers s’allotjaran en hotels de Roquetas de Mar, El Ejido, Almeria, Níjar, Mojácar i Vera i es mouran per tota la geografia d’Almeria gràcies a les excursions que s’han inclòs en l’operativa tant per la costa com per l’interior.

Aquest acord s’ha presentat aquest matí, 1 de juny,  per part del president de la Diputació, Gabriel Amat, el vicepresident, Javier A. García, el director general de Serhs Tourism & Hotels, Josep Mª Bagudà i del director de contractació de SERHS Tourism, Pedro Díaz.

Amb la posada en marxa d’aquesta operativa, l’horitzó aeri de la nostra província s’amplia i la temporada estival comptarà amb 72 vols setmanals a 32 ciutats de 15 països diferents. “L’aeroport d’Almeria va ser en 2016 el que més va créixer de la seva categoria fregant gairebé el milió de passatgers dels quals mig milió eren turistes internacionals. El nostre gran repte, i el que ens hem proposat des de `Costa d’Almeria´ és superar el milió de passatgers”, ha recalcat el vicepresident.

Jose Mª Bagudá, Director General de SERHS Tourism & Hotels, ha felicitat la Diputació per la seva aposta i treball per l’expansió internacional de la província al mateix temps que ha felicitat a la indústria turística de la província. “Sens dubte l’evolució que hi ha hagut, a tots els nivells, a la província explica els alts nivells de satisfacció dels turistes que visiten Almeria. Al gran treball que està fent aquesta Institució, vam sumar una bona infraestructura hotelera i una oferta complementària de qualitat, que aconsegueixen aquests estàndards de satisfacció i aquests alts nivells de creixement”, ha posat de manifest el director general de SERHS Tourism & Hotels.

El president de la Diputació ha posat de manifest l’impuls internacional que amb aquesta operativa es dóna a la indústria turística de la província. “Des de 2011, el turisme internacional a la nostra província ha augmentat un 90% i hem rebut a més de 3 milions de turistes internacionals. Una xifra amb la qual es demostra el treball que està fent la Diputació per portar cada vegada més vols internacionals”, ha explicat Gabriel Amat.

Per la seva banda, el director de contractació de SERHS Tourism, Pedro Díaz, ha subratllat l’augment exponencial de turistes que ha experimentat aquesta operativa des de la seva primera edició fins ara. “Hem passat de portar 6.300 passatgers a 42.800 turistes de deu països que vindran a la nostra província un mínim de 7 dies, si bé, la majoria de les reserves que s’estan efectuant tenen entre 7 i 10 dies de durada”, ha detallat Díaz.

Així mateix, García ha especificat que aquestes operatives són compatibles amb les accions amb el mercat interior que segueixen sent les que més turistes emeten a la nostra província. “Continuarem treballant per ampliar el nombre de connexions internacionals sense deixar de costat el mercat nacional amb el qual fem de forma contínua tot tipus d’accions de promoció. Tots dos mercats sumen els grans resultats que està llançant la província no solament en les pernoctaciones, valoració de destinació i creixement de l’aeroport, sinó també en riquesa per a la nostra província i en generació d’ocupació”.

Tags:

The comments are closed.