SERHS

SERHS Tourism celebra la seva comissió executiva trimestral per preparar la temporada 2017

10/04/2017 Posted by Notícies corporatives

 En una trobada a Torremolinos (Màlaga), es va treballar sobre les perspectives per a la temporada d’estiu 2017, que confirmen la tendència a l’alça pel que fa al volum de vendes i projecten un creixement superior al 20% per a l’exercici actual, tal i com indica el Pla Estratègic traçat

SERHS Tourism va celebrar el passat 4 i 5 d’abril la seva Comissió Executiva trimestral en el Palau de Congressos de Torremolinos (Màlaga) amb l’objectiu de preparar la propera temporada d’estiu i presentar els canvis organitzatius que han tingut lloc en els últims mesos.

Durant la comissió, a la qual van assistir els diferents directius de les Unitats de Negoci de la divisió, es van analitzar les perspectives per a la temporada d’estiu, en la qual s’espera aconseguir els resultats fixats en el Pla Estratègic 2017-2020 que planteja un escenari de creixement en volum de vendes superior al 20% per a l’exercici 2017.

A nivell organitzatiu, s’han unificat els departaments de grups i circuits que han quedat integrats en el departament comercial. Aquest canvi persegueix l’objectiu d’unir esforços comercials per potenciar diferents segments de mercat com el del turisme sènior, els estudiants i el cicloturisme. Des que va començar el 2017, la facturació en el segment de grups de SERHS Tourism ha experimentat un creixement del 40% respecte al mateix període de l’any anterior.

A la comissió ha acudit també el nou Destination Manager de Canàries, Edgar Roady que es va incorporar a SERHS Tourism aquesta mateixa setmana amb l’objectiu principal d’incrementar el volum de negoci a Canàries, mantenint el negoci online i sobretot potenciant la col·laboració amb els més de 50 touroperadors amb els quals es treballa actualment i potenciant la unitat de negoci de grups

Tags:

The comments are closed.