Terrassa-Rivoli-2juny

Setmana de les Terrasses 2017 dels hotels de Barcelona

02/06/2017 Posted by Noticias corporativas

L’hotel SERHS Rivoli Rambla organitza els dies 2, 6 i 8 de juny diversos esdeveniments en el seu jardí interior, un oasi de tranquil·litat enmig de les Rambles de Barcelona.

Del 3 al 12 de juny té lloc la sisena edició d’un seguit d’esdeveniments que els hotels de la capital catalana organitzen en un dels seus llocs més preuats, les terrasses.

Aquesta cita, que inaugura la temporada estival a Barcelona, és a punt de començar i en aquesta edició 66 hotels participen amb workshops, tallers, tastos, concerts, classes de ball o jocs per a nens entre moltes altres coses per començar a sentir l’estiu a la ciutat.

Com cada edició, l’Hotel SERHS Rivoli Rambla a Barcelona participa en aquesta iniciativa amb una sèrie d’activitats amb una proposta diferencial. Les portes del jardí interior de l’establiment s’obren per rebre música en directe amb una selecta oferta gastronòmica.

Tres activitats per sentir l’estiu

2 de juny 2017

Menú de tapes + Música en viu: Timbal de escalibada amb encenalls de formatge, Patates braves, Amanida de pinya amb pernil d’ànec a la vinagreta de coco, Tartar de fumats amb guacamole i croquetes de pernil ibèric.

Preu 9 euro IVA inclòs

6 de juny 2017

Coktail de cava + tapa

Amanida de pinya amb pernil d’ànec a la vinagreta de coco

GRATIS

8 de juny 2017

MENU DEGUSTACIÓ

Amanida de pernil s’ànec amb pinya i mànec

Habites baby salteadas amb chipirones

Suprema de lluç amb muselina de aceiyunas aberquina

Meloso de porc ibèric amb salsa teriyaky i cremoso de formatge fumat

Arròs de coco i mànec amb fruits vermells

Preu 19€ IVA inclòs

Begudes no incloses

Horari dels tres esdeveniments 19.30h a 23.00h

A més, i un any més, hi haurà un concurs fotogràfic en Instagram a través del com el Gremi d’Hotels de Barcelona ha proposat realitzar un repte solidari en el qual si se superen les mil fotografies etiquetades, es donaran 1.000€ al projecto Hotel Invisible, que recapta fons per ajudar a persones amb el risc d’exclusió social.

Tags:

The comments are closed.